Kućna pravila

Kućna pravila

Vrijeme prijave: 15:00 – 23:00. ( ranija ili kasnija prijava se mora najaviti najmanje tri dana prije dolaska gosta).

Vrijeme odjave: 07:00 – 11:00. ( ranija odjava se mora najaviti na recepciji minimalno dan prije).

Rezervaciju i prijavu na recepciji mogu napraviti osobe starije od 18 godina.

Valuta plaćanja: Euro

Porezi uključeni u cijene

Hotel prihvaća sljedeće kreditne kartice:

 • Diners Club
 • MasterCard
 • VISA
 • Maestro
 • Maestro Plus
 • JCB

Vremenska zona: UTC+1 ( CET Central European time ).

Hotel može organizirati prijevoz od zračne luke Zadar ili Split do hotela i obrnuto. Za sve druge informacije o prijevozu upitajte recepciju. Dodatno plaćanje.

Kućni ljubimci: na upit; dodatno plaćanje.

U svim unutrašnjim prostorijama hotela pušenje je zabranjeno. Naknada od 300,00 EUR za čišćenje sobe od dima će biti naplaćena u slučaju pušenja u hotelu.

Prtljaga: Prostor za prtljagu je dostupan kroz upit na recepciji bez dodatne naknade.

Pravila za povrat akontacije u slučaju otkazivanje rezervacije:

 • 100% povrat akontacije za otkazivanje 20 dana i više prije dolaska gosta
 • 50% povrat akontacije za otkazivanje unutar 10 - 20 dana prije dolaska gosta
 • 0% povrat akontacije za otkazivanje unutar 9 dana do početka rezervacije

Pravila Otkazivanja za rezervacije bez akontacije:

Gost može besplatno otkazati do 7 dana prije dolaska. Gost će platiti iznos prvog noćenja u slučaju otkazivanja unutar 7 dana prije dolaska. Ako se gost ne pojavi, bit će mu naplaćen ukupan iznos.

Ostala pravila i značajke hotela

 • Sve sobe su opremljene grijanjem i hlađenjem, TV-om, radiom, digital-SAT, WI-FI, sušilom za kosu
 • U hotelu nema lifta
 • Pristup nepokretnim osobama je moguć u jedan dio hotela gdje su sobe, ali do restorana i bazena te ostalog sadržaja
 • hotela vode stepenice
 • Radno vrijeme recepcije: 07:00 – 23:00
 • Doručak se poslužuje od 07:00 – 10:00
 • Večera se poslužuje od 18:00 – 20:00
 • Alkoholna pića mogu konzumirati samo osobe sa navršenih 18 godina na dalje
 • Noćni sati i tišina u hotelu od 23:00 – 07:00
 • Hotel prihvaća kreditne kartice kao sredstvo plaćanja
 • Hotel i parking hotela su pod video-nadzorom i alarmom

„Ne ometaj“ znak

Sve naše sobe su opremljene sa: "Ne ometaj" znakom. „Ne ometaj“ znak se stavlja na kvaku i vidljiv je na vanjskoj strani vrata, a djelatnici su time upozoreni da ne kucaju i ne ulaze u sobu iz bilo kojeg razloga. Kad je „Ne ometaj“ znak na mjestu, vaša soba neće biti održavana i čišćena, ali djelatnik hotela će staviti karticu ispod vrata kako bi vas obavijestio na koji način zatražiti uslugu održavanja kada ste spremni.

Održavanje i čišćenje soba

Održavanje i čišćenje soba je moguće od 08:00 – 15:00. Ako gost želi neko određeno vrijeme za čišćenje sobe mora to dogovoriti na recepciji.

U slučaju da je „Ne ometaj“ znak bio na vratima sobe iza 15:00 gost se mora javiti na recepciju i bit će mu pružena usluga čišćenja sobe.

Hotel Murter jamči optimalne higijenske uvjete sobe, sa svojim specijaliziranim osobljem za čišćenje koje obavlja temeljito čišćenje i dezinfekciju prije dolaska gostiju i nakon njihovog odlaska. Osim toga, čišćenje će biti obavljeno i kreveti će se slagati svakodnevno. Stajanje više od 4 noći uključuje tjednu promjenu posteljine i ručnika. S obzirom na ručnike, u interesu očuvanja okoliša, od vas se moli da ih ne bacate na pod, osim ako nije apsolutno neophodno.

Ljubaznost prema drugima

S obzirom na druge goste, tražimo da poštujete one koji žele spavati. Iz tog razloga, nemojte podići glas nakon 23:00 i napustite terasu/vrt u 23:00. Zabave su strogo zabranjene, osim ako nije posebno odobreno.

Zaštita podataka

Održavat će se povjerljivost i tajnost svih osobnih podataka koje pružaju gosti. Podaci se unose u sustav za rezervacije i kontaktne podatke. U skladu s europskim zakonodavstvom o zaštiti podataka, gosti mogu ispraviti ili otkazati svoje podatke kad god žele. Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije o ovom pitanju, kontaktirajte nas.

Odgovornost

Hotel Murter nije odgovoran za štetu koju su uzrokovali gosti, gubitak, krađe ili nesreće unutar ili izvan sobe. Ako gosti ostave ključ u bravi i potrebno je nazvati tehničara, dotični troškovi bit će dodijeljeni gostima.

Naša prava na pristup

Osim svakodnevnih usluga čišćenja, naše osoblje ili tim za održavanje možda će trebati pristupiti vašoj sobi ako postoji nepredviđeni problem, istražiti žalbu koju ste podnijeli ili izvršiti određene rutinske provjere imovine. Ako se to dogodi, potrudit ćemo se da vas obavijestimo prije datuma i vremena da nam treba pristup.

Naše pravo na deložiranje

Možemo raskinuti ugovor s vama i zamoliti vas da odmah napustite smještaj ako:

 • Vjerujemo da ste vi ili vaša tvrtka počinili kršenje ovih uvjeta;
 • Smatramo da ponašanje Vas ili Vaše tvrtke ugrožava sigurnost naših posjetitelja ili našeg osoblja;
 • Pritužbe na antisocijalno ili neprihvatljivo ponašanje podnesene su protiv Vas ili Vaše tvrtke;
 • Premašiti maksimalno ograničenje zauzimanja vašeg smještaja.

Događaji izvan naše kontrole

Nećemo biti odgovorni za bilo kakav neuspjeh u obavljanju svojih obveza prema ovim uvjetima i odredbama uzrokovanim događajem izvan naše kontrole.

Događaj izvan naše kontrole znači bilo koji čin ili događaj izvan naše razumne kontrole, uključujući, bez ograničenja, požara, eksplozije, oluje, poplave, potresa, propadanja, epidemije ili druge prirodne katastrofe, štrajkova ili industrijske akcije trećih strana, teroristički napad ili prijetnju terorističkog napada, rata ili prijetnje rata, građanskih nemira, nereda, invazije ili neuspjeha javnih ili privatnih telekomunikacijskih mreža.

Razno

Gosti ne smiju koristiti sobe u komercijalne ili nemoralne svrhe.

Hotel Murter zadržava pravo izmijeniti u bilo kojem trenutku sadržaj koji se nalazi na njegovoj web stranici za internetske rezervacije i jedini su vlasnik svog sadržaja.

U slučaju da su gosti zatražili određenu sobu, uložit će se svi napori da ispune svoje želje, ali mi zadržavamo pravo na promjenu sobe u početku.

Ako imate problem ili žalbu

Jako se brinemo kako bismo osigurali da je naša imovina najvišeg standarda. Međutim, ako imate problema sa svojom sobom, obratite nam se odmah i pružite nam priliku da to riješimo. Molimo kontaktirajte naš tim telefonom ili e -poštom. Radit ćemo s vama kako bismo osigurali da se sve pritužbe istražuju i riješe što je brže i efikasnije.

Uživajte u svom boravku.