O hotelu

O hotelu

Hotel Murter se nalazi u mjestu Murter na sjeverozapadnoj strani otoka Murter. Ovaj obiteljski vođen hotel ima za cilj prikazati sve blagodati ovog kraja kroz ugodnu atmosferu, dalmatinsku kuhinje te toplinu dalmatinskog čovjeka.

Hotel se nalazi na brdu Raduč te pruža impresivan pogled na mjesto Murter, Betinu, Tisno, planinu Velebit, okolne otoke, otočići i hridi te još neka manja okolna mjesta.

U vrućim i spranim ljetnim danima zbog mnogobrojnih maslina koje pružaju hlad može se u bilo koje doba dana uživati na terasi hotela ili drugim mjestima u sklopu hotela. Zbog dosta blagih zima na ovim područjima sve se više razvija zimski turizam, a u tom pravcu ide i Hotel Murter sa svojom bogatom ponudom Health & Spine Lifting programa od Nado centra zdravlja.

Topao, gostoljubiv i obiteljski. Hotel Murter vaš je dom daleko od doma na otoku Murteru. Opustite se, napunite se energijom i uživajte u našem udobnom smještaju i ukusnoj kuhinji, te iskoristite polikliniku u sklopu objekta kako biste poboljšali svoje zdravlje. Dođite kao gosti, otiđite kao obitelj.

O hotelskom osoblju

Andrija – brat koji je zadužen za kulinarski dio hotela. Ovaj mladi i obrazovani kuhar, rođen 1993. godine je prošao dosta kuhinja i ima iskustva, ali za svaki slučaj će uza sebe imati mamu Vanju koja ima puno više iskustva u kulinarstvu.

Mama Vanja – je također zadužena za kulinarski dio i sa svojim iskustvom i savjetima će pomagati u kuhinji.

Ivan – drugi brat je zadužen za recepcijski dio. Ivan je rođen 1992. godine i trenutno završava studij financijskog menadžmenta, a prije toga se školovao za hotelijersko – turističkog komercijalista.

Domagoj – treći brat je rođen 2006. godine, pa je još uvijek premlad za rad.

Jelena – sestra Jelena je rođena 1995 godine i po struci je frizerka. Trenutno radi u salonu ljepote kao frizerka i kozmetičarka, a u bližoj budućnosti će postati dio tima hotela Murter.