Sadržaji hotela

Sadržaji hotela

Dječje igralište

Dječje igralište se nalazi odmah blizu bazena pa roditelji mogu čuvati svoju djecu i uživati na bazenu. Igralište je prilagođeno za malu djecu te je potpuno sigurno i ograđeno od okolnih utjecaja, ali se mole roditelji da nikad ne ostavljaju svoju djecu samu.

Vrt maslina

Hotel Murter je okružen stablima maslina koje gotovo svake godine rađaju plod ( maslinu ) te se od njih proizvodi ekstra djevičansko maslinovo ulje. Cijela obitelj Markov, koja vodi Hotel Murter, sudjeluje u berbi maslina.

Svaka pomoć u berbi maslina je dobrodošla i to je jedno jako zanimljivo i neobično iskustvo. Druženje u prirodi, na sviježem zraku sa dragim ljudima je neprocjenjivo.

Hotel Murter organizira berbu maslina svake godine krajem 10. mjeseca te svi koji su zainteresirani za sudjelovanje mogu poslati upit na službeni mail hotela.

„Nju su primili mudraci i umni, pa je redom pohodila otoke i lazurne žale. Maslina je bila tiha i dostojna, slična duvni, a vjetri morski zgrbili su stabljike pale.“ – Tin Ujević, hrvatski pjesnik.